Ülkemizde, Avrupa'da ve dünya çapında gösterdiği başarılarla Singapur'da düzenlenen PUBG Mobile Global Championship 2021 Büyük Finalleri'ne katılmaya hak kazanan takımımız turnuva öncesindeki yorumlarını bizlere aktardı.
Knox: Etkinlik öncesinde karantina süreci can sıkıcı olsa da bu zamanı bol bol antrenman yaparak değerlendiriyoruz. Ana etkinlikte en iyi halimizi göreceğinizden emin olabilirsiniz.
Rebelion: Önceki turnuvalarda elde ettiğimiz başarılardan sonra Dünya Şampiyonası’nda olmak mükemmel bir his. Sarı lacivertli formayla hem ülkemizi hem de takımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Dokunma: Singapore şartları zor ve yemeklere bir türlü alışamadık. Daha ilk haftadan ülkemin yemeklerini özledim. Ama bunun çalışmalarımızı ve performansımızı etkilemeyeceğine söz verebilirim. Tam gaz devam ediyoruz. Açız ama ayaktayız.
Antodalt: Bildiğiniz üzere Falky covidin getirdiği ulaşım yasakları nedeniyle gelemedi. Bu noktada ben yedek oyuncu olarak devreye girdim. Çalışmalara tam gaz devam ediyoruz ve başarı sağlayacağımıza eminiz.